Bautrust ® si Design-Build ™ sunt marci inregistrate Bautrust SRL.

 • Takata

  (SIBIU)

 • Takata

  (SIBIU)

 • Takata

  (SIBIU)

 • Takata

  (SIBIU)

ANGAJAMENT

DESPRE CLADIRE

Takata este o companie Japonezo-Germana care a fost înfiintata in 1933 si are ca presedinte pe Shigehisa Takada.

La Takata se produc elementele de singuranta pentru masini. Cei mai importanti clienti sunt Audi, BMW, Chrysler, Daimler, Ford, Fuji Heavy, Industries, GM, Honda, Hyundai, Mazda, Mitsubishi Motors, Nissan, Toyota, VW s.a.

Compania are facilitati de productie pe patru continente, iar în Europa sediul central este stabilit in Germania, unde detine si noua facilitati de productie.

Este al treilea producator de componente auto de pe piata din Romania.

DETALII TEHNICE 

Compania detine doua fabrici la Arad, pentru productia de centuri de siguranta si de volane auto, si o fabrica la Sibiu, pentru productie de airbag-uri.

Takata Sibiu produce pernele de aer pentru airbag-uri, care sunt asamblate in Germania.

Fabrica din Sibiu produce airbag-uri pentru o mare parte din producatorii de masini (BMW, Ferarri, Mercedes, Renault - inclusiv Dacia - Toyota, Ford și altele).

Toate piesele sunt confectionate la cele mai inalte standarde, Takata Petri Sibiu fiind una dintre cele mai moderne fabrici de confectii din oras.

Lucrarile au constat in realizarea unei noi hale de productie cu suprafata de 3.000 mp si deschidere libera de 40 m si o hala de logistica cu suprafata de 1.500 mp si deschidere libera 30 m.

 

CONTACT

Sediu: Piata 1 Mai, Nr. 3, Cluj-Napoca, Romania

Fax: +40-264 437 929

Mobil: +40-722-358-052

E-mail: office@bautrust.ro