Design & Build

Bautrust® a preluat și dezvoltat în stil propriu conceptul de Design & Build. Acesta presupune ca întreaga lucrare sa fie realizată de o singură echipă de specialiști din mai multe domenii care să lucreze simultan la realizarea construcției. Mai exact, conceptul de Design & Build presupune existența unui proiectant și antreprenor general care să coordoneze întreaga lucrare, de la proiectare până la recepția construcției.

Proiectarea și execuțiile tradiționale sunt obținute prin conlucrarea dintre companii independente, interesate de protejarea propriilor interese. Acest proces duce adesea la conflicte cu privire la coordonare și contabilitate, clientul fiind prins la mijloc.

Bautrust® înlătură acest inconvenient prin serviciul de Design & Build. Bautrust® deține responsabilitatea totală a proiectului, de la început și până la sfârșit; el este „cheia organizatorică” a lucrării, oferindu-i clientului garanția unei construcții de calitate, finalizată conform planificării.

Design & Build este o tehnică ce îmbină proiectarea și execuția sub coordonarea unei singure entități, principalul scop fiind simplificarea metodelor tradiționale de construcție. Aceasta nu înseamnă însă că vor fi omise etape din desfășurarea lucrărilor. Design & Build propune o eficientizare a procesului de construcție, pentru ca proiectul sa fie finalizat mai repede, cu respectarea standardelor prevăzute în contract.

 

Sediu: Str. Ceahlău, nr. 27, Cluj-Napoca, Romania

  • Email: office@bautrust.ro
  • Phone: +40-722-358-052
  • Fax: +40-264 437 929

Newsletter

© Copyright 2017 . All Rights Reserved Powered by WD21

Search